Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaCastellitxCulturaLlenguaTradicions

S’han presentat 164 obres als Premis Castellitx 2017

El proper dissabte dia 1 d’abril, al casal Pere Capellà d’Algaida, tendrà lloc la reunió dels Jurats per valorar les obres presentades als Premis Castellitx 2017.

Posteriorment, es farà públic el veredicte dels Premis que convoca les següents modalitats: Àmbit de Literatura: Premi de Poesia, Premi Pere Mulet Cerdà de Narració Curta, Premi Llorenç “Móra” de Poesia Popular (Glosat) i Premi Juvenil de Narració Curta (per a joves de 14 a 17 anys); Àmbit d’Investigació; Àmbit de Fotografia; Àmbit de Pintura i Àmbit Musical: 2017: Composicions per a banda de música

 El número de treballs presentats per categories que opten als Premis Castellitx 2017 és el següent:

 •  Poesia: 44
 • Poesia Popular (Glosat): 15
 • Narració Curta: 62
 • Narrativa Juvenil: 2
 • TOTAL ÀMBIT LITERARI: 123
 •  Investigació: 2
 • Fotografia: 27
 • Pintura: 10
 • Musical: 1
 • Fora de concurs: 1
 • TOTAL OBRES PRESENTADES: 164

A la pàgina web dels premis, accessible des de la pàgina de l’Ajuntament d’Algaida (www.ajalgaida.net), ja s’ha publicat l’exposició virtual de les obres de la modalitat de fotografia que participen al Premis. En aquest espai, també podeu trobar tota la informació relativa als Premis.

L’acte de lliurament dels Premis tendrà lloc dilluns dia 17 de d’abril de 2017, a les 20.00 h. Donat que l’auditori del casal Pere Capellà estarà amb obres degut a l’ampliació de la Biblioteca, l’acte es farà amb tota probabilitat a l’església d’Algaida. 

Redacció essaig.cat.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: