Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaCastellitxFestesPinaRandaTradicions

Fotogaleria i vídeos de la pujada i la festa a la Pau de Castellitx

Que a Algaida és un poble que manté les tradicions i que a més les adapta al nou temps és un fet. Avui ha tingut lloc el pancaritat a la Pau de Castellitx. L’anècdota de la jornada ha estat que enguany foren els encarregats de Protecció Civil els encarregats de pujar la Mare de Déu de la Pau, i no en romeria com els darrers anys, a l’ermita per un problema de coordinació amb les claus.

La majoria de gent ha optat per anar pel camí de Castellitx passant per devora la roca de la Verge Maria i en poc més d’una hora, i sense frissar s’ha aarribat a l’ermita. En arribar jocs infantils i a les 12 hores, celebració de la missa oficiada per Tomeu Villalonga, rector del Seminari major.

En haver dinat els quintos del 97 han organitzat els tradicionals jocs damunt l’era.

Agraïm a totes les persones que han col·laborat amb nosaltres emprant l’etiqueta #castellitx17, especialment a Albert Fores, Maria Antònia Mulet, Jerònia Perelló, Lourdes Mojer, etc.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d