Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPinaRandaSeguretatTrànsit

La policia local crea grups de whatsapp de totes els carrers del terme municipal.

whatsapppolicia
Foto: Ajuntament d’Algaida

La Policia Local d’Algaida fa una passa endavant en l’ús de les noves tecnologies i canals de comunicació per mantenir informats als ciutadans sobre tot el relacionat amb trànsit i altres informacions rellevants que puguin afectar el dia a dia dels residents als nuclis d’Algaida, Pina i Randa i també de foravila.

Amb aquest objectiu, la Policia Local està creant grups segmentats per carrers del programa de multi missatgeria instantània WhatsApp. El cap de Policia, Joan Oliver, explica que “tendrem un grup de whatsapp de cada carrer del terme municipal i pròximament també de foravila, d’aquesta manera podrem enviar informacions de trànsit per carrers com ara canvis d’estacionament, tancament de carrers i altres incidències i informacions”.

El sistema per poder-se inscriure a aquests llistats és senzill. Tots els veïnats d’Algaida han rebut un full que han d’emplenar i lliurar a la Casa de la Vila de dilluns a divendres de 8 a 14 i el dijous de 16 a 18 h.

També es pot enviar una fotografia o el full escanejat a l’adreça de correu electrònic capdepolicialocal@ajalgaida.net o mitjançant el mateix canal de WhatsApp al nou número de telèfon d’aquest servei 677 050 489.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, destaca que aquesta iniciativa de la Policia Local “perquè pensam que fer servir les noves tecnologies per mantenir informats als ciutadans sobretot el que els interessa és important i sobretot si afecta el seu dia a dia. La segmentació per carrers permetrà fer les notificacions més puntuals i concretes a la gent interessada”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: