Un rellotge per controlar el temps d’aparcament

L’Ajuntament d’Algaida, amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Empresa i també de la Policia Local, ha dissenyat uns rellotges per tal que els usuaris puguin marca l’hora d’arribada en aparcar a les zones blaves del municipi.

L’estacionament limitat gratuït és als carrers Aigua, Unió i a la plaça d’Algaida. Es pot aparcar un màxim de 30 minuts i l’horari en què s’aplica és de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i de 16 a 20 hores exceptuant els festius.

Aquesta iniciativa pretén, entre altres coses, afavorir la rotació de vehicles, i per tant, facilitar i millorar l’aparcament al centre del poble i sobretot als carrers més comercials. Aquests rellotges seran repartits pels comerciants entre els seus clients.

Imatge del rellotge comercial.
Foto: Ajuntament d’Algaida

A la imatge, la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; el president de l’Associació de Comerç i Empresa, Manolo González i la regidora de Comerç, Maria Antònia Sastre, mostren el rellotge que repartiran els comerciants entre els seus clients.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.