Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEconomiaTrànsit

Un rellotge per controlar el temps d’aparcament

L’Ajuntament d’Algaida, amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Empresa i també de la Policia Local, ha dissenyat uns rellotges per tal que els usuaris puguin marca l’hora d’arribada en aparcar a les zones blaves del municipi.

L’estacionament limitat gratuït és als carrers Aigua, Unió i a la plaça d’Algaida. Es pot aparcar un màxim de 30 minuts i l’horari en què s’aplica és de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i de 16 a 20 hores exceptuant els festius.

Aquesta iniciativa pretén, entre altres coses, afavorir la rotació de vehicles, i per tant, facilitar i millorar l’aparcament al centre del poble i sobretot als carrers més comercials. Aquests rellotges seran repartits pels comerciants entre els seus clients.

Imatge del rellotge comercial.
Foto: Ajuntament d’Algaida

A la imatge, la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; el president de l’Associació de Comerç i Empresa, Manolo González i la regidora de Comerç, Maria Antònia Sastre, mostren el rellotge que repartiran els comerciants entre els seus clients.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: