Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRanda

Algaida reinventa la Fira de Tardor i celebra una mostra de comerços i artesans locals

L’Ajuntament d’Algaida, l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa i l’Associació Artesania d’Algaida, Pina i Randa, han organitzat una mostra per tal de reinventar la tradicional Fira de Tardor que enguany no es pot celebrar a causa de la Covid-19.

“Enguany no podem fer la fira per evitar aglomeracions i per això els comerços i empreses del municipi i els artesans han decidit reinventar la fira amb aquesta mostra que amb el lema “Ara més que mai” vol fer partícip al ciutadà/consumidor de la gran oferta i salut del comerç, empresa i artesania del municipi” apunta la regidora de Desenvolupament Local i Econòmic i Fires i Mercats, Margalida Fullana. “És una invitació al consum local, buscant aquesta connexió directa amb els clients, amb implicació, empenta  i visibilitat pels nostres comerços  i artesans locals”, afegeix. 

Així, fins a 21 comerços i artesans obriran les portes els vinents dies 16 i 17 d’octubre en el seu horari habitual amb algunes novetats i promocions i descomptes en els seus productes.

Cal recordar que en els darrers dies d’octubres es duran a terme un seguit d’iniciatives de caràcter culturals com ara la representació de “Sa Pesta 2020”, la Mostra Gastronòmica d’Algaida i altres iniciatives que s’inclouran en una agenda d’actes i activitats. 

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: