Dimarts, desembre 5, 2023
Algaida

Concorreguda II caminada solidària a benefici de l’AECC Balears

Avui 1r de maig, i que ja és habitual en els darrers anys (a excepció dels anys de pandèmia) es dur a terme caminades solidàries. S’ha pogut viure un matí d’alegria i de vida saludable i activitats per a tota la família.

La inscripció, que donava dret a un dorsal i una camiseta blanca costava 4 euros que enguany es destinaven íntegrament a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer de les Illes Balears.

Els més petits també han pogut gaudir d’activitats infantils durant el matí.

La II Caminada Solidària va recaptar 1.200€ que aniran a benefici de l’Asociación Española Contra el Cáncer Illes Balears. Prop de 300 persones feren donacions en un matí ben entretingut en el qual, a banda de la caminada, hi hagué activitats infantils a plaça.

Cal donar l’enhorabona a l’AECC Balears per la seva tasca, als voluntaris d’Algaida, Pina i Randa, la col·laboració de Protecció civil i a la Policia Local de Algaida i de totes les persones que feren que l’organització de la caminada fos tot un èxit.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d