Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaConsell de Mallorcapolítica

L’algaidí Rafel Oliver Barros, nou director insular d’Inspecció Tècnica de Vehicles i Activitats

Ahir es va publicar al BOIB i prometeren el càrrec a la seu del Consell de Mallorca, els directors i secretaris insulars del nou govern del pacte PP-Vox al Consell de Mallorca. Entre els 39 nous càrrecs que conformen el Consell de Mallorca i les seves vuit conselleries hi podem veure noms com els de Rafel Oliver Barros, candidat a la batlia d’Algaida pel PP.

No és l’únic cas: Hermosinda Mariño, Maria Elena Jaume i Toni Ferragut candidats pel Partit Popular als municipis de, Sant Joan, Montuïri i Sencelles. Els quatre candidats són portaveus del partit i estan a l’oposició als seus municipis.

De moment, és l’únic algaidí que ocuparà càrrecs de responsabilitat tant en el govern insular com en l’autonòmic.

Sort i encerts en la nova etapa

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: