Ja teniu el saig de setembre?

PORTADA SET 2015Aquest mes de setembre tenim preparat a la revista Es saig un número ben fotogràfic, amb imatges de les festes de sant Jaume de Jerònia Pou, Guillem Vanrell i Elisabeth Ripoll a través del seu perfil de twitter.

També trobareu l’entrevista completa amb els responsables d’Arqueomallorca, i que publicàrem a finals d’agost.

En Llorenç Gil ens parla de la planta anomenada l’Abútilon i dels seus usos tradicionals. L’estiu que arribàrem a plutó és el titol de la secció que sobre Astronomia ens depara cada més a la revista. Oriol Puig ens parla a la secció de veterinària de les mútues per a mascotes i dels plans de salut per als animals de companyia. Joan Barceló segueix explicant-nos la pluviometria d’Algaida.

I hi ha altres continguts però com sempre es saig se tanca amb la secció Una xerradeta amb … aquest mes en Miquel Sastre ha parlat amb Genoveva Boyeras Pasqual, professora de català i castellà a l’escola de madre Alberta i que ha elaborat un treball sobre els malnoms de Pina.

Recordau que tots aquests continguts només es troben a les revista en paper d’Es saig.

Redacció Noticiari es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.