Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

Antoni Verger, candidat favorit dels militants de Més per Algaida

Més per Mallorca té com uns dels seus objectius bàsics el foment de la participació. Per això ahir dissabte es va dur a terme un procés obert de primàries per tal que la ciutadania pogués triar els candidats al Congrés dels diputats i el Senat a les eleccions dels proper 20 de desembre. 

En el cas de Més per Algaida, les primàries es dugueren a terme ahir dissabte dia 31 al Casal Pere Capellà i els algaidins inscrits en el cens pogueren votar de les 11 a les 13 hores.

El censats a Algaida votaren de forma majoritària a Antoni Verger com a cap de llista, d’altra banda segons els mitjans escrits, el gran favorit i guanyador amb més del 75 % dels vots del 1100 militants d’arreu de Mallorca que decidiren anar a votar.

Així doncs, els resultats de cap de llista foren: Antoni Josep Verger Martínez 20 vots, Roser M. Gallardo Ferrer: 2 vots, Magdalena Barceló  Oliver 1 vot, Joan Verger Rosiñol 1 vot.

Entre la resta de candidats al Congrés les votacions foren més repartides: Pep Antoni Florit 18, Joan Verger Rosiñol 11, Antoni J. Verger Martínez 8, Alex Moll Jofre 3, Gabriel Àngel Bauça Ripoll 3, Gabriel Huguet Mascaró 3. Magdalena Barceló Oliver 14, Rosa Mascaró Pérez 10, Roser Maria Gallardo Ferrer 7, Kika Coll Borràs 7, Aurora Serra Borràs 6, Marta Guijarro Mas 3, Francesca Inmaculada Salamanca Rosselló 2, Aina Canaves Bauçà 1. Margalida Crespí Ramis i M. Antònia Vàzquez Bauzà no obtingueren cap vot

Les votacions per elegir els representats al Senat han tengut el següent resultat: Sara Martín Comas 18, Salvador Colomé Costa 13, Tomeu Amengual Ventolrà 5, Jaume Rivera Solsona 4, Aina Calafat Busquets 4. Andreu Ll. Castanyer Xumet no ha obtingut cap vot i dos militants en votat en blanc

La participació a Algaida ha estat d’un 70’59%.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: