L’Ajuntament millora el paviment i la xarxa de pluvials del cementeri d’Algaida

img_9616L’Ajuntament d’Algaida ha començat a executar un projecte de millora del cementiri municipal consistent en el canvi del paviment i de la xarxa d’aigües pluvials. Les tasques han començat aquesta setmana i el termini d’execució del projecte és de dos mesos. El pressupost del projecte és de 54.314.84 euros i l’obra serà executada per l’empresa Penyal Xapat S.L.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que “l’obra es realitza en vistes de la necessitat de substitució del paviment i millora de pluvials al cementiri d’Algaida per poder garantir el correcte estat del ferm i la superfície a millorar és de prop de 700 metres quadrats. Se substitueix l’actual formigó, es milloraran els pendents i es revisarà i millorarà tota la xarxa de recollida de pluvials d’aquests paviments”. Així mateix també s’ha previst sembrar d’arbres al passadís central i la instal·lació de bancs.

Redacció essaig.cat

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.